Golfen in Zuid Limburg

Overnachten Kasteel Schaloen

We hebben 13 vakantiewoningen en 4 hotelkamers dus zijn een kleinschalig vakantieverblijf met circa 50 bedden. Verder liggen we in een buitengebied naast Valkenburg aan de Geul dus niet midden in een drukke omgeving. Uiteraard houden wij ons strikt aan de RIVM en algemene Horeca richtlijnen qua hygiene e.d.

In de buurt van een golfbaan overnachten treft u deze schitterende Kasteel Schaloen te Valkenburg aan. In onze appartement komt u overal elementen tegen van Zuid Limburg

Kamers
Onze appartement biedt vanaf 2-persoonskamers en ligt in de heuvelachtige landschap van Zuid Limburg.

De appartement heeft een eigen douche en keuken en is voorzien van boxspring bedden

Ontbijt
Wij bieden u ’s ochtends heerlijke ontbijt en mag zelf uw verse broodjes zelf afbakken. U bepaalt het zelf, op het tijdstip dat u het beste uitkomt! Ontbijt voor verblijvende gasten alle dagen tussen 9.00 en 10.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 8.30 en 11.00 uur.

Keuken
Even geen zin in uiteten? In de appartementen beschikt u over een compleet uitgeruste keuken.

Dan heeft u ook de mogelijkheid om de kok te vragen wat u wilt eten. Van een simpele soep, een ovenschotel of een complete maaltijd; u heeft u helemaal in u eigen hand. Deze mogelijkheid bied alleen vanaf 10 personen.

Algemene informatie

Kasteel Schaloen, Vakantiewoningen, hotel en Brasserie, ligt in het rustige dorp Oud-Valkenburg, naast het Sint-Jansbos en op slechts 20 minuten lopen van Valkenburg. De accommodatie beschikt over kamers en appartementen met eigen kookgelegenheid, die uitkijken op het kasteel en de tuin.

Elke kamer beschikt over een zithoek, een tv en een eigen badkamer. De kamers zijn ook voorzien van koffie- en theefaciliteiten. De appartementen hebben eigen kookgelegenheid, een woonkamer, een eethoek en een eigen badkamer. In de hele accommodatie kunt u gebruik maken van:

  • Gratis WiFi
  • Flat screen televisie en ( interactie TV )
  • Hotelboxspring  
  • Extra kussen en dekens op de kamer
  • Uitgebreide ontbijtbox ( op reservering )
  • Grote koelkast met vriesvak
  • Onbeperkt filterkoffie en thee ( zelfbediening )
  • Douche & Toilet

Kasteel Schaloen ligt op 20 minuten rijden van Maastricht, Het is ongeveer 20 km naar de luchthaven Maastricht-Aachen. U rijdt in 25 minuten naar Aaken. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Wilt u meer informatie over onze kamers en over de faciliteiten of heeft u speciale wensen? Neem dan contract met ons op. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen.

Reserveren voor de Brasserie kan telefonisch via 043-7115097 of per mail naar reserveren@schaloen.nl 

Graag tot ziens bij Kasteel Schaloen, Brasserie, Vakantiewoningen en Hotel!